safety fence
welkom    fotogalerijen    automatisatie    maatwerk    showterrein    contact
Advies nodig bij de keuze van uw poort? 03 899 64 08
maatwerk

Safety fence biedt niet alleen deze standaard modellen aan. Wij kunnen veel meer aan, en ook hier aan de scherpste prijzen. Wanneer U een bepaald idee wil uitwerken, aarzel dan niet om ons te contacteren.

 

Safety fence is overtuigd van de juiste prijs naast de juiste kwaliteit te kunnen zetten. Samen met u zoeken wij de oplossing die visueel en technisch het dichtst bij uw wensen ligt. Aarzel niet om ons te contacteren. Wij zullen u graag verder helpen.

Galvaniseren Poederlakken
Galvaniseren Poederlakken
Lassen Robotlassen
Lassen Robotlassen

 

kwaliteit en garantie

safety fence is ervan overtuigd dat wij de kwaliteit van andere fabrikanten minstens evenaren en zelfs overtreffen. U zal dan ook steeds zowel de breedtes als de diktes van de gebruikte materialen vermeld zien.

 

Stalen poorten: Er wordt enkel gekozen voor genormeerd EN 10219 en EN 10305 constructiemateriaal. De metalen hekkens worden steeds volbad thermisch verzinkt (gegalvaniseerd) aan 350 gr/m² en opgekuist. Nadien gaan wij deze polyester poederlakken in de door U gekozen RAL-kleur.

 

Aluminium poorten:Door gebruik van een aantal standaardprofielen kunnen wij op een eenvoudige manier toch een groot aanbod aan poorten aanbieden. Vele modellen hebben ook nog eens tal van opties waaruit men kan kiezen. Op alle aluminium poorten geldt 10 jaar garantie!

 

Houten poorten: Het programma houten poorten omvat een hele reeks hoge en lage poorten. De meeste zijn gemaakt uit drukgeïmpregneerd grenen, maar meranti, padoek en kastanje behoren ook tot het assortiment. Op alle houten poorten geldt 10 jaar garantie!

Vindt u uw droompoort niet ons vast assortiment? Geen probleem! Safety fence levert voor u ook maatwerk.
Lees hierover meer op onze website, contacteer ons via het contactformulier of op nummer 03 899 64 08!